Wouter Vrancken geeft speler derde kans: "Ik heb getoond dat ik er nog sta"


Foto: © photonews 17 februari 2019 14:55

In volle promotiestrijd moet iedereen bij KV Mechelen zijn steentje bijdragen en rekent Wouter Vrancken op alle spelers uit de kern. Ook Mathieu Cornet wordt na een periode waarin hij uit beeld verdween weer opgenomen n de roulatie. Bis.

Cornet was bij de seizoensstart onder van Wijk een belangrijke pion. Toen de ploeg onder Vrancken begon te draaien, slonken de speelkansen voor de aanvaller. Tot hij in de beker heropgevist werd tegen Lokeren. Waarna Cornet opnieuw geduld moest tonen. Mede door de schorsing van de Camargo, mag hij nu weer op meer speelgelegenheid hopen.

Lang geleden dat ik nog zoveel minuten gekregen heb - Mathieu Cornet

Dat Vrancken hem in Tubeke een invalbeurt van zo'n 25 minuten gunde, toont aan dat de Mechelse coach Cornet nog nodig heeft. "Het doet goed. Het is lang geleden dat ik nog zoveel minuten gekregen heb. Van de match tegen Lokeren, denk ik. Ik heb getoond dat ik er nog altijd sta", meent de ex-speler van onder andere Antwerp en Roeselare.

In de afwerking was hij nog wat ongelukkig, maar hij was wel aanwezig. De promotiestrijd met Beerschot Wilrijk houdt ook hem bezig. "We gaan niet altijd de kans krijgen om meer dan drie doelpunten te maken. Het veld lag er in Tubeke ook wel slecht bij. Ik reken erop dat we nu Union gaan kloppen. We hebben geen recht op een misstap."

1e klasse B \\ Tubeke \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.