Euvrard zag Leuvense uitblinker met de voeten antwoorden: "Afgelopen maanden veel te verduren gekregen"


Foto: © photonews 17 februari 2019 20:15

Dé uitblinker in de overtuigende 3-0 zege van Oud-Heverlee Leuven tegen Westerlo was ongetwijfeld Olivier Myny. "Dit zal hem ongetwijfeld vertrouwen geven", zei ook nieuwbakken coach Vincent Euvrard.

Met een loepzuivere assist voor Henry, een knappe goal na een dito actie en een halve assist voor de goal van Maertens had Myny zijn dagje wel tegen Westerlo. "Olivier kende enkele goede momenten, maar was ook nog wisselvallig", beaamde OHL-trainer Euvrard. 

"Die assists en doelpunten zullen hem ongetwijfeld veel vertrouwen geven. Hij is sowieso een meerwaarde voor 1B. De afgelopen maanden heeft hij veel te verwerken en te verduren gekregen, maar vandaag heeft hij op het veld met de voeten gesproken. Hopelijk kan hij dat in het vervolg van de competitie ook."

Nog geen Keita

Op het debuut van de 21-jarige Aboubakar Keita is het overigens nog even wachten. Keita zit nog steeds niet in de kern bij de Leuvenaars. De Ivoriaanse middenvelder geldt als een groot talent en maakte de overstap van de Deense topclub Kopenhagen, maar speelminuten bij de hoofdmacht zijn nog niet voor direct. 

"Keita is nog niet klaar om te spelen", zei Euvrard nog. "We gaan hem eerst nog enkele keren bij de beloften laten aantreden."

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.