Getouwtrek rond Pozuelo, maar wat met de toekomst van Genkse topschutter? "Ik ben gelukkig in Genk en ik zou het hier tien jaar kunnen uithouden"

19 februari 2019 21:24

Pozuelo staat momenteel in the picture bij Genk, maar afgelopen wintermercato was er nog voor tal van andere spelers van de Limburgers interesse. Onder meer topschutter Samatta kon rekenen op buitenlandse interesse.

De Tanzaniaan ontploft dit seizoen helemaal onder Philippe Clement. De 26-jarige aanvaller was al goed voor 20 goals in 25 wedstrijden en voert daarmee de topschuttersstand aan in de Jupiler Pro League. 

Enkele Genkse sterkhouders zullen komende zomer andere oorden opzoeken. Heeft ook Ally Samatta een uitgesproken transferwens? In een interview in Humo geeft de topschutter de Genkse fans alvast hoop. 

Droom waargemaakt

"Ik ben gelukkig in Genk en ik zou het hier tien jaar kunnen uithouden. Tegelijk besef ik dat het vermoedelijk niet mijn eindstation is. We zien wel: zolang ik kan voetballen, ben ik gelukkig. Ik droomde van Europa en ik ben er geraakt. Ik hoef mezelf geen enkele druk meer op te leggen, ik heb mijn droom toch al waargemaakt. Bovendien kan niemand zeggen wat de toekomst brengt."

Europa League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.