Inter-ultras hebben duidelijke boodschap voor Mauro Icardi

19 februari 2019 17:20

Inter en hun topschutter Mauro Icardi raken het maar niet eens over een nieuw contract. De club besliste vorige week al om Icardi zijn aanvoerdersband af te nemen. De spits pikte dat niet en weigerde mee af te zakken naar Wenen voor het Europa League-duel tegen Rapid.

Ook de Inter-fans mengen zich nu in de debatten. Zij kiezen klaar en duidelijk de kant van hun geliefde club. Tijdens de laatste match tegen Sampdoria deelden de Curva Nord-ultras al enkele flyers uit met een niet mis te verstane boodschap. 

"Inter en zijn mensen verdienen dit gedrag niet. Vele spelers hebben het geluk gehad om dit geweldige shirt te dragen. Sommigen onder hen werden echte legendes, anderen bleven maar simpele voetballers", aldus de fans.

"We zullen spelers als Ivan Zamorano, Diego Simeone, Marco Materazzi en Samuel Eto'o altijd in onze harten blijven sluiten. Ze waren niet allemaal grote kampioenen maar ze waren tenminste echte mannen. Het gaat allemaal om respect en liefde voor deze club die een grote rol speelde in de geschiedenis van het voetbal", besloot de duidelijke boodschap van de Inter-fans. 

  Europa League \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.