Liverpool-trainer treft oude bekende in CL: "Als ik vanavond niet zou moeten coachen, had ik een ticket gekocht"


Foto: © photonews 19 februari 2019 19:41

Straks vervolgt de Champions League zijn weg in de 1/8ste finales met ondere andere de kraker Liverpool-Bayern München. Jürgen Klopp, coach van Liverpool, kent de Rekordmeister nog heel goed van zijn periode bij Dortmund.

Klopp speelde als trainer van Dortmund 29 keer tegen Bayern. Van die 29 partijen wist hij er maar negen te winnen. Dat zal vanavond echter geen rol spelen. "Ik heb nooit iets tegen Bayern gehad, maar als ze onze spelers kopen, kan ik toch niet blij zijn."

In zijn periode bij de Borrussen zag hij Mats Hummels en Robert Lewandowski de gevoelige overstap naar de rivaal maken. "Ik heb met deze twee jongens samengewerkt en het zijn fantastische spelers. Zonder hen was mijn carrière waarschijnlijk niet hetzelfde geweest." 

Lange weg te gaan

De Duitse trainer kijkt reikhalzend uit naar het treffen. "We staan er momenteel  in onze competitie misschien iets beter voor dan Bayern, maar toch hebben we beide nog een lange weg te gaan. Als ik vanavond niet zou moeten coachen, had ik een ticket gekocht!"

Champions League \\ Liverpool FC \\ Bayern München
 
 
 
Reacties.