Philippe Clement laat zich uit over terugmatch Europa League: "We gaan morgen met een andere ploeg spelen"

20 februari 2019 16:20

Philippe Clement verwacht morgen een moeilijke terugwedstrijd tegen Slavia Praag. De heenmatch eindigde op 0-0. Wel staat vast dat Clement met een andere ploeg zal spelen. Over Pozuelo wou hij zich echter nog niet uitspreken.

"We gaan donderdag met een andere ploeg spelen. Fiolic is buiten de selectie gevallen. De situatie van Pozuelo is voorlopig nog ongewijzigd. Vandaag zijn er weer onderhandelingen en deze zullen ongetwijfeld een invloed hebben op zijn inzetbaarheid. Als hij zijn selectie op training verdient, zal hij bij de selectie zitten."

Daarnaast gaf Clement nog wat meer uitleg over zijn tegenstander van morgen, Slavia Praag. "Het is een sterk blok. Ze hebben in de poulefase maar drie tegentreffers gehad. Dan ben je een stugge tegenstander. We kregen daar in de tweede helft wel wat kansjes, maar ze zijn moeilijk te kraken. De kansen blijven voor mij 50-50."

Club is vergeten

De match op Club Brugge is hij al lang vergeten. "We gaan morgen op een goed veld spelen, niet in een zandbak zoals in Brugge. Ik vond dat we in de tweede helft tegen Brugge vond ik ons beter, maar na onze 2-1 komt vrijwel direct de 3-1. Dat was de doodsteek."

Nils Wens

Europa League \\ Club Brugge \\ Red Bull Salzburg
 
 
Reacties.