? Een stadion proberen te vullen? STVV gooit 'gratis' bier in de strijd


Foto: © photonews 21 februari 2019 19:26

Het situatie bij STVV is toch wat contradictorisch. De Limburgers staan momenteel in de top 6 en brengen mooi voetbal, maar de toeschouwers blijven thuis. De club heeft nu een actie op poten gezet om het volk naar de thuismatch tegen Charleroi te lokken.

Trainer Marc Brys vindt het ook vreemd dat de toeschouwersaantallen op Stayen aan de lage kant zijn en deed eerder al een oproep voor een massale opkomst tegen Charleroi (lees meer). Ook vanuit de supportersvereniging vroeg men zich af hoe het komt dat het stadion maar niet gevuld geraakt.

En daar probeert de club nu iets aan te doen. Vorige week werden er gratis bussen ingelast voor de verplaatsing naar Zulte Waregem, dit weekend gooien de Kanaries het over een andere boeg en zetten ze de grove middelen in: gratis bier.

Nu ja, gratis is het niet. Anderhalf uur voor de match krijgen de aanwezige fans voor elke pint die ze kopen er eentje gratis. Nog niet begrepen? Misschien kunnen Steppe, Botaka en Boli het wel beter uitleggen. Oordeelt u zelf maar!

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Sint-Truiden
 
 
 
Reacties.