Ontspannen Bölöni blikt vooruit naar wedstrijd tegen Racing Genk: "Niks te verliezen"

22 februari 2019 15:08

Antwerp-coach Laszlo Bölöni oogde bijzonder ontspannen op zijn wekelijkse persbabbel. Hoewel Antwerp zijn laatste twee wedstrijden verloor, voelt de Roemeense coach geen druk.

Bölöni kwam even terug op de Europese uitschakeling van Genk. "Het is altijd jammer als een team uit onze competitie onderuit gaat op Europees niveau. Maar om nu te zeggen dat Genk in een dip zit, dat vind ik wat snel. Ze staan toch nog altijd met een ruime voorsprong aan de leiding?", aldus de Roemeen in Het Laatste Nieuws

De coach van de 'Great Old' had het ook over de zaak-Pozuelo. "Hoewel ik niet graag spreek over de tegenstander en al zeker niet over zulke zaken vind ik het toch een vreemde situatie. Ik heb het nog nooit meegemaakt bij een team dat ik coachte. Wat er met hem moet gebeuren moet je aan zijn coach vragen."

Wat verwacht Bölöni van de wedstrijd in de Luminus Arena? "Over het hele seizoen gezien is deze wedstrijd voor ons die waarin we het minste te verliezen hebben. Al ben ik er wel van overtuigd dat Genk orde op zaken zal willen stellen en het ons bijzonder moeilijk gaat maken", besluit de Antwerp-coach. 

Lode Nuyts

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.