"Marcus Rashford duwt Romelu Lukaku richting uitgang"

22 februari 2019 22:39

Gaat Romelu Lukaku Manchester United moeten verlaten? Onder Ole Gunnar Solskjaer is de Rode Duivel niet langer ongenaakbaar en heeft Marcus Rashford zijn stek in de basis overgenomen.

Marcus Rashford en Romelu Lukaku hebben een heel andere speelstijl. De Engelsman is technischer en polyvalenter, terwijl Lukaku beschikt over een killerinstinct. De aanstelling van Solskjaer plaatste Rashford opnieuw in de spotlight en verwees Lukaku naar de schaduw.

Lukaku te weinig polyvalent?

Analist en oud-speler Danny Higginbotham ziet het daar zeker niet eindigen voor Rashford. "Het zou een grote desillusie zijn als Rashford opnieuw naar het achterplan verwezen wordt na zijn verwezenlijkingen (inmiddels zeven doelpuntens sinds de komst van Solskjaer). Als Solskjaer de job krijgt, denk ik dat Lukaku zal vertrekken."

De voormalig verdediger vindt Lukaku niet polyvalent genoeg. "Het is een excellente puntspeler, maar hij kan enkel op die positie spelen. Dat terwijl Rashford kan afwisselen van positie met Martial en Lingard. Het zou mij verbazen als Lukaku niet vertrekt komende zomer."

Sam Suttels

Premier League \\ Manchester United
 
 
Reacties.