Nodige zorgen bij Stijn Vreven, maar... "We zijn niet in paniek omdat hij er niet bij is"

23 februari 2019 11:00

Beerschot Wilrijk ontvangt Roeselare om 17u op het Kiel. De Ratten kunnen KV Mechelen onder druk zetten, dat later op de avond speelt. Maar Stijn Vreven heeft wel wat puzzelwerk te doen.

Naast Pietermaat, Vancamp en Dudouit zijn er immers twijfels over De Jonghe, Dom en De Mets, die allen met de griep sukkelden deze week. Bourdin zou wel fit geraken voor het duel. Van den Bergh, Maes en Hoffer zijn allen geschorst. 

Toch wel wat zorgen dus voor Stijn Vreven. Vooral de afwezigheid van Maes kan een probleem vormen. "We zijn niet in paniek omdat Alex er nu niet bij is. Er komen nog wel enkele Beerschot-spelers in aanmerking voor 'speler van het seizoen'", verzekerde Vreven echter in GvA.

Ook bij Roeselare leven ze met twijfels naar het duel toe. Zolotic, die vorige week tegen Union uitviel met een knieblessure, trainde wel soms mee, maar is twijfelachtig voor het due. De Smet, die last had van de kuit, trainde mee en is inzetbaar. Van Acker (enkel), Damman (voeten) en doelman Van Cauwenberge zijn out.

Johan Walckiers

2e klasse \\ Roeselare \\ Beerschot
 
 
Reacties.