Preud'homme foeterde: "Ik weet niet of hier er een oplossing voor is"

23 februari 2019 08:17

Michel Preud'homme was niet te spreken over de prestatie van zijn team in de nederlaag tegen AA Gent. De coach van Standard zag zijn troepen wel heel slap beginnen.

"Spijtig genoeg moet ik voor de tweede keer op rij toegeven dat de overwinning van de tegenstander verdiend is", opende Michel Preud'homme na de 2-1 nederlaag. "Behalve Ochoa en Vanheusden was iedereen afwezig in de eerste helft." Hij zag amper positieve punten.

"We hadden ruimte, maar de snelheid van uitvoering, passing en controles waren slecht. Ook geen diepgang en daarbovenop gingen we nog uit positie lopen ook. Onbegrijpelijk. Ik heb hier geen woorden voor. Als ik het kon uitleggen, had ik er ook op kunnen anticiperen."

Gelukkig hebben we Sclessin -Michel Preud'homme

"In de tweede helft hebben we nog iets op poten proberen zetten, maar de aansluitingstreffer kwam te laat. Dit herhaalt zich steevast op verplaatsing. We moeten de oplossingen zoeken, al weet ik niet of ze bestaan. Zoals mijn assistent Emilio Ferrera al meermaals gezegd heeft: 'gelukkig hebben we Sclessin.'"

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Standard
 
 
Reacties.