Appiah is terug... net als zijn mislukte voorzetten: "Het zal nooit mijn specialiteit zijn"

25 februari 2019 10:55

Surprise van chef Rutten: Dennis Appiah. De rechterflankverdediger verving de geblesseerde Najar en kreeg verrassend genoeg de voorkeur op Saelemaekers, terwijl hij de laatste vijf weken niet eens de selectie van Anderlecht haalde.

"Het is lastig als je zo aan de kant wordt geschoven", begon Appiah na afloop van Anderlecht-Club Brugge. "Maar ik blijf altijd werken. Het brengt niet op om hier te zitten wenen en de coach is ook geen babysitter. Voor de duidelijkheid: alles gaat goed met mij", verzekerde hij.

Mislukte voorzetten

De paars-witte supporters waren wel iets minder enthousiast om hem terug te zien. Dat lieten ze ook horen toen hij een voorzet niet voor de eerste keer in de bovenste ring joeg. "Ach, die voorzetten zullen nooit mijn specialiteit zijn. Dat zal tot het einde van mijn carrière zo blijven", kon hij er nog mee lachen.

"Dat de supporters fluiten? Tja, het is nog al gebeurd", zei Appiah. "Eens die voorzet getrapt is, kan ik dat nu eenmaal niet terugdraaien. Misschien moet ik in het vervolg meer zelf in de zestien lopen. Wat wil je dat ik doe?"

Yannick Lambrecht - Florent Malice

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.