Wat als... Man United alle chips op Rashford zet? "De grootste clubs van Europa zullen deze zomer in de rij staan voor Lukaku"

25 februari 2019 20:58

Er is een wissel van de wacht bij Manchester United. Onder interimcoach Solskjaer kon een uitmuntende Rashford al zes keer scoren, terwijl Romelu Lukaku al negen matchen droog staat. De zorgen over zijn toekomst op Old Trafford groeien met de dag...

"Manchester United zal nog een moeilijke knoop moeten doorhakken. Gaat Solskjaer de voorkeur blijven geven aan Rashford boven Lukaku in de spits?", stelt analist Danny Murphy zich de vraag bij The Mirror.

"Ik denk dat Lukaku in de zomer zal willen vertrekken als hij niet langer de eerste keuze is", meent hij zelfs. "Wees maar zeker dat de grootste clubs van Europa in de rij zullen staan om hem vast te leggen."

"Lukaku is niet het type speler dat tweede viool zal willen spelen voor Rashford. Zijn toekomst zal afhangen van wat United doet. Maar gaan ze ook op zo'n jonkie kunnen rekenen als dé man om hen titels in de Premier League en de Champions League te bezorgen?", aldus Murhpy

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Manchester United
 
 
Reacties.