Doelman Horvath beoordeelt zijn eigen reddingen in RSCA-Club

25 februari 2019 16:11

Club Brugge mocht zich gisteren gelukkig prijzen met Ethan Horvath in doel. De Amerikaanse goalie moest zich dan wel twee keer omdraaien op een schot van Bolasie, maar pakte ook uit met een drietal cruciale reddingen. "Ik kan hier met een positief gevoel op terugkijken."

"Was die eerste tegengoal geen buitenspel?", was de eerste reactie van Horvath. "Er stonden meerdere spelers in mijn gezichtsveld en ik dacht dat die bal daar nog aangeraakt werd. Maar ik zou het nog eens moeten bekijken op de beelden." We hebben ze bekeken en kunnen verzekeren: geen buitenspel.

"Toegegeven, ik ging ook niet voluit bij die eerste goal. Ik wist niet zeker of ik hem zou hebben en hield me in", gaf Horvath toe. "Gelukkig kon ik nadien nog mijn bijdrage aan het team leveren met enkele goeie reddingen. Daar kan ik toch met een positief gevoel op terugkijken."

Zo keek de Brugse doelman trouwens terug op de hele topper. "Na Salzburg moesten we niet met excuses komen. We zijn gekomen om te winnen en dat is helaas niet gelukt, maar we hebben wel weer kunnen tonen waar Club Brugge voor staat. Zo’n strijd en inzet in een eindeseizoenswedstrijd, dat is sowieso altijd positief", aldus Ethan Horvath.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.