De scheidsrechters voor speeldag 28 zijn bekend

26 februari 2019 16:54

Het einde van de reguliere competitie nadert, de belangen worden alsmaar groter en dus is het cruciaal om alle wedstrijden in goede banen te laten verlopen. Voor speeldag 28 van volgend weekend zijn de scheidsrechters die dat moeten doen alvast bekend.

Wesley Alen is de man die het weekend op gang mag trappen met een Waalse derby tussen Standard en Moeskroen (kampioen?). In het Jan Breydelstadion stapt Nicolas Laforge samen met Club Brugge en STVV op het groene gras. Wim Smet fluit de match van leider Genk op Charleroi.

Maar de belangrijkste match is misschien wel Lokeren-Anderlecht, met definitieve degradatie én play-off 1 op het spel. Die eer is voor Christof Dierick.

Opvallend: Jonathan Lardot, die afgelopen zondag absoluut niet op zijn best was tijdens Anderlecht-Club Brugge, komt niet in actie.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.