Debat van de Week: moeten Veljkovic en Bayat nog toegang krijgen tot de Belgische voetbalstadions?

26 februari 2019 15:24

Eerst Mogi Bayat, nu Dejan Veljkovic... De meest omstreden makelaars van het land komen uit hun bunker en begeven zich terug tussen het volk. Nu stellen we jullie de vraag: moeten Veljkovic en Bayat nog toegang krijgen tot de Belgische voetbalstadions?

Voor de duidelijkheid: niets weerhield Veljkovic ervan om zondag naar Anderlecht-Club Brugge te gaan. Hij en zijn advocaat gebruikten immers twee abonnementen die al voor het losbarsten van het voetbalschandaal keurig betaald waren. RSCA bekeek gisteren welke legale acties ze konden ondernemen om hem voortaan wel te bannen, maar kwamen uit op... Niets.

Hetzelfde geldt voor zijn collega-makelaar Mogi Bayat. Die liet zich al voor de eerste keer aan het publiek zien bij Charleroi-Standard op de laatste speeldag van 2018. Intussen zat hij ook al minstens één keer op de eretribune van Anderlecht, waar hij zelfs naast zijn geblesseerde cliënt Adrien Trebel zat. 

Daarom stellen we jullie de vraag voor ons Debat van de Week: moeten Veljkovic en Bayat nog toegang krijgen tot de Belgische voetbalstadions? (ervan uitgaand dat jullie de regels kunnen bepalen) Ja, neen, of tijdelijk niet? Stemmen kan in de onderstaande poll, reageren mag altijd in de onderstaande commentaarsectie.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.