Tot nu toe uitblinker in wisselvalligheid: "Nu zullen we de beste Dennis zien"

01 maart 2019 08:56

Dennis is, om het zacht uit te drukken, niet de meest constante speler van Club Brugge. Hij wisselt extreme hoogtes met wanprestaties af, maar volgens zijn zaakwaarnemer is hij eindelijk klaar om regelmaat in zijn prestaties te brengen.

Emmanuel Dennis zit ondertussen al anderhalf jaar bij blauw-zwart. We leerden hem kennen als een echte topper die tijdens zijn eerste wedstrijden voor Club grossierde in schitterende acties en doelpunten. Daarna viel het, op enkele uitschieters na, wat stil.

Om de knikkers

En daar kan weleens het probleem liggen: in ons verwachtingspatroon. "Iedereen heeft al gezien tot wat hij in staat is... en dat is net het probleem", zegt Sergiy Serebrennikov, de zaakwaarnemer van Dennis, in Het Laatste Nieuws. "Wanneer we niet de beste Dennis zien, dan denkt iedereen dat hij een slechte wedstrijd speelt. Dit terwijl hij ook dan vaak goed speelt."

Ook blessures remden de Nigeriaan wat af in zijn ontwikkeling, maar daar is de kwieke winger nu van verlost. "Ik ben zeker dat we nu de beste Dennis zullen zien. Hij zal fit zijn en het beste in zichzelf naar boven halen. Hij is gefocust. Ik ben ervan overtuigd dat hij straks belangrijk zal zijn voor Club wanneer het echt om de knikkers gaat."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.