? Is de VAR stilaan onmisbaar?! Tottenham beslist Londense derby tegen Arsenal met penalty die er nooit mocht komen

02 maart 2019 15:24

Een razend spannende 'North London derby' heeft uiteindelijk geen winnaar opgeleverd. Arsenal gaf een voorsprong uit handen en liet in de slotfase nog een gouden kans liggen, terwijl Tottenham heel blij mag zijn dat er geen VAR is in de Premier League.

The Gunners stonden een uur lang op voorsprong, nadat Ramsey de score vroeg had geopend tegen een iets beter Tottenham. Maar vooral het slotkwartier zou nog pittig worden.

Penaltymissers

Mustafi beging bij een vrije trap een duidelijke fout op Kane: bal op de stip. De topschutter stond nochtans duidelijk buitenspel, maar dat had de wedstrijdleiding - zonder VAR - niet opgemerkt. Diezelfde Kane twijfelde niet en versloeg een voorts bijzonder sterke doelman Leno.

Arsenal kreeg in de blessuretijd nog dé kans om alsnog te winnen toen Sanchez Aubameyang neertrok en de bal opnieuw op de stip ging (compensatie?). De Gabonese spits trapte echter heel zwak en Lloris kon pakken. De derby eindigde zelfs nog met een rechtstreekse rode kaart voor een vuile fout van Torreira.

{INSERT_MATCHDAY}

{INSERT_RANKING}

Premier League \\ Tottenham \\ Arsenal
 
 
 
Reacties.