Waarom Limbombe uiteindelijk tóch niet vertrok bij AA Gent: "Het was geen optie"

02 maart 2019 08:38

Vertrekken, blijven, vertrekken, blijven... Wat zal het worden voor Stallone Limbombe. De flankaanvaller van AA Gent zag de laatste weken opnieuw een transfer afspringen, maar werd intussen wel terug uit de B-kern gevist. Coach Jess Thorup geeft tekst en uitleg.

"Ik haalde Stallone terug uit de B-kern, omdat ik bij het tweede team de reactie zag waarop ik gehoopt had. Ik heb hem toen gezegd dat het moment voor een tweede kans aangebroken was", verklaarde Thorup op zijn recentste persbabbel. "Daar was hij blij om. De groep nam hem ook meteen weer op."

Die afgesprongen transfer naar het Kazachse Ordabasy? Het was Thorup die daar persoonlijk een stokje voorstak. "Toen ik hoorde van die mogelijke transfer, maakte ik hem duidelijk dat het voor mij geen optie was om hem naar Kazachstan te laten vertrekken", klonk het kort.

Wellicht zagen ze in Gent ook in dat Limbombe ondanks zijn woelige karakter een absolute meerwaarde kan zijn voor het team. Dit seizoen zit hij al aan zes goals en negen assists.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.