Proto ziet malaise met lede ogen aan én wijst naar Coucke: "Voorzitter zijn van Oostende of Anderlecht is totaal verschillend"

02 maart 2019 16:39

Silvio Proto is tegenwoordig aan de slag als back-updoelman van Lazio, maar is zijn tien jaar bij Anderlecht nog lang niet vergeten. Het doet hem dan ook pijn om zijn oude vlam op zo'n laag pitje te zien.

De doelman is zelfs vooral kritisch voor het spartelende Anderlecht. "Ik herken de club bijna niet meer. Ik krijg de indruk dat alles verandert en dat wordt me van binnen de club inderdaad ook zo bevestigd", zegt Silvio Proto in gesprek met Sudpresse.

"Anderlecht verliest echt zijn prestige. Bij Anderlecht denk je normaal aan de club die de meeste titels van het land heeft, maar nu is het de club die moet strijden om play-off 1 te halen. Dat is onacceptabel. Ergens moet het foutgelopen zijn..."

Proto heeft bovendien een goed idee waar het fout ging - of beter wie: Marc Coucke. "Misschien hebben bepaalde mensen het onderschat? Voorzitter zijn van Oostende of Anderlecht is totaal verschillend. Dat is nu wel heel duidelijk te zien", besluit Proto.

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ Lazio \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.