Euforische Jan Van den Bergh zag wereld even instorten: "Ik denk dat je het scenario zo zot niet kan schrijven"

03 maart 2019 20:30

Wat een match voor Beerschot Wilrijk. Eerst op voorsprong en dan op achterstand, maar uiteindelijk kwam de tweede periodetitel toch naar hen toe met een beetje hulp uit Lommel. Jan Van den Bergh had er geen woorden voor.

Van den Bergh reageerde dolblij na winst in de tweede periodetitel. "Ik denk dat je het scenario zo zot niet kan schrijven", vertelde een euforische Van den Bergh. "Ongelofelijk. Ik heb er geen woorden voor. Dat gebeurt niet zo vaak. We waren niet op de hoogte van de situatie in Lommel, maar toen de supporters begonnen te zingen alsof we 0-5 op voorsprong stonden, rinkelde er een belletje."

De centrale verdediger, al een heel seizoen rots in de branding, was goed voor de assist bij de gelijkmaker. "Naar mijn mening was ik nog te ver om te trappen. Die bal kwam ook extreem hoog, dus ik probeerde de bal breed te leggen. Tom (Van Hyfte, red.) kon de bal fantastisch binnenkoppen."

Klein feestje vanavond

Nochtans zag het er even heel slecht uit toen OHL op vijf minuten tijd twee keer scoorde. "Onze wereld stortte even in. Je komt hier 0-1 voor en hebt een fantastisch gevoel, maar gelukkig liep het goed af. We hebben heel het seizoen getoond dat we veel weerbaarheid in onze groep hebben."

"Of er vanavond een feestje is? Ik kan me niet voorstellen dat er geen klein feestje is. Vorig week zaten we nog in zak en as, maar elke week opnieuw zijn er verrassingen in 1B. Ik heb er geen woorden voor", besluit Van den Bergh. 

Bart Ver Elst

2e klasse \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
Reacties.