Cruciale dag voor Olivier Deschacht: "Ik geloof, in alle bescheidenheid, dat ik nog een rol van betekenis had kunnen spelen bij Anderlecht"

03 maart 2019 09:59

Pijnlijk toeval: Olivier Deschacht kan vandaag definitief degraderen met Lokeren... Uitgerekend tegen Anderlecht. De club waar hij bijna zijn hele carrière doorbracht en uiteindelijk in mineur moest vertrekken. Maar je zal hem desondanks nooit een slecht woord horen zeggen over RSCA.

"Neen, ik ben niet gefrustreerd of boos", zegt Deschacht in aanloop naar dé cruciale match aan La Dernière Heure. "Toen ik scoorde in de heenmatch ben ik ook niet gek gaan doen en bleef ik altijd respect tonen."

"Maar eerlijk? Het vertrek doet me ergens nog steeds pijn. Ik geloof, in alle bescheidenheid, dat ik nog een rol van betekenis had kunnen spelen bij Anderlecht." Wie kan het hem kwalijk nemen als je ziet hoe het er nu aan toe gaat in het Astridpark. Wat als...

"Het zou niet gepast zijn van mij om mijn opvolging te bekritiseren. Maar ik stel ook vast dat Anderlecht dit seizoen al met vier verschillende spelers op mijn positie gespeeld heeft. Ik wil zo enkel zeggen dat die positie vaak onderschat wordt. Mispak je daar niet aan", aldus Deschacht.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.