Beerschot Wilrijk hoopt tweede periode binnen te halen aan Den Dreef

03 maart 2019 11:00

Omstreeks 17u50 weten we wie de tweede periode binnenrijft in 1B. Beerschot Wilrijk heeft met een puntje voorsprong een kleine bonus op KV Mechelen. De Ratten hopen dat puntje met succes te verdedigen, al zal dat geen makkelijke klus worden op bezoek bij OH Leuven.

Onder leiding van het duo Vincent Euvrard en Franky Vercauteren komt OHL stilaan onder stoom, dat getuigt de recente 6/6 tegen Westerlo en Tubeke. Ze gaan er resoluut voor om die goede lijn door te trekken en de reguliere competitie zo te eindigen met een derde zege op rij.

Beerschot Wilrijk wil zich dan weer verzekeren van de tweede periodetitel en de bijbehorende promotieduels tegen KV Mechelen. Als ze winnen, zijn die duels sowieso een feit. Gebeurt dat niet, dan moeten De Ratten gewoon een even goed resultaat zien te halen als Malinwa.

Stijn Vreven kan voor de cruciale partij opnieuw beroep doen op Jan Van den Bergh en Jimmy Hoffer, die terugkeren uit schorsing. Alexander Maes zit zijn tweede en laatste schorsingsdag uit.

Bij paars en wit hebben ze overigens geen al te beste herinneringen aan de tandem Euvrard-Vercauteren: het waren zij die vorig jaar met Cercle Brugge finaal de promotie ontzegden aan Beerschot Wilrijk.

Sam Suttels

2e klasse \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
Reacties.