? OFFICIEEL: Toronto stelt Pozuelo voor met leuke montage: "See you soon amigo"

04 maart 2019 16:27

Dat Alejandro Pozuelo Genk zou verlaten, stond al vast. De twee ploegen waren er op enkele punten en komma's na ook al uit. Maar tot nu toe kondigde noch Toronto, noch Genk de transfer officieel aan. De Canadezen pakten daar nu toch mee uit.

Pozuelo speelt nog twee wedstrijden voor Genk vooraleer hij naar de MLS verhuist. Daar kijken ze uit naar zijn komst. Pozuelo is één van de drie mogelijke 'designated players', dat zijn spelers die meer mogen verdienen boven het salarisplafond dat de ploegen hebben.

Pozuelo gaat zo'n vier miljoen euro per jaar verdienen, Genk krijgt negen miljoen voor de transfer. Toronto kondigde hem alvast aan met een knap filmpje: "See you soon amigo!"

“Alejandro is een uitstekende speler die zowel doelpunten kan aanbrengen als zelf doelpunten kan maken”, zegt algemeen manager Ali Curtis. “Hij is de beste speler in het beste team van de Belgische topdivisie. Uiteraard zouden we hem graag nu al bij ons hebben, maar we kijken uit naar zijn komst op 18 maart. We zijn erg enthousiast over het seizoen 2019 en voegen een ander belangrijk puzzelstuk toe aan een kwaliteitsvolle groep die ons alleen maar sterker maakt.”

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Toronto FC
 
 
Reacties.