? Lukaku uit zijn frustraties: "Jullie zijn allemaal racisten" & "Ik ga niemands kont kussen om geliefd te zijn"

05 maart 2019 11:24

Romelu Lukaku is met vier bepalende goals in de laatste twee wedstrijden weer op z'n best bij Manchester United, maar vieren doet hij niet. Wel zijn frustraties uiten. In een nieuw interview met Otro spreekt hij over een gebrek aan respect en racisme dat hem al een leven lang overkomt.

"Ik heb de gekste dingen gehoord. Ooit zei een reporter zelfs: 'Godzijdank heeft mama Lukaku maar twee zonen op de wereld gezet.' Kan jij je dat voorstellen?", doet Lukaku zijn verhaal. "Ik ben gelovig. En God vertelt ons altijd om te vergeven, maar... (steekt het vingertje op) Ik vergeet niet."

Het voelt alsof er altijd een atoombom op mij wordt gedropt - Romelu Lukaku

Big Rom doelt specifiek op de rol van de media. "Ik krijg niet het respect dat ik verdien. Dat is ook de reden waarom ik geen aandacht schenk aan sommige media. Ze krijgen zelfs geen blik. Soms betaal je daar de prijs voor, maar I don't care. Ik ga niemands kont kussen om geliefd te zijn."

"Het hangt er vanaf welke kranten ook. Er is er een die iedereen leest. En ik kan jullie zeggen: jullie zijn allemaal racisten, you know who you are. Jullie weten wie jullie zijn", meent Lukaku met een blik en wijzend vingertje recht naar de camera.

Bekijk zijn volledige verhaal via deze link:

Premier League \\ Champions League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.