Mertens niet tevreden met systeem-Ancelotti: "Ik ben Crouch niet"


Foto: © photonews 05 maart 2019 13:04

2019 is voorlopig nog niet het jaar van Napoli en Dries Mertens. De Italiaanse club gooit te veel punten te grabbel en onze landgenoot maakte dit jaar nog geen enkel doelpunt.

Voor Dries Mertens is het nog steeds aanpassen aan het systeem van Napoli-coach Carlo Ancelotti. Onze landgenoot voelde zich kiplekker onder het bewind van huidig Chelsea-trainer Maurizio Sarri maar de 4-4-2 van Ancelotti lijkt hem minder goed af te gaan.

Het is al van 29 december geleden dat Mertens nog eens mocht juichen, voor een man van zijn kaliber is dat natuurlijk niet leuk. De kleine aanvaller uitte zijn frustraties na de verloren wedstrijd tegen leider Juventus.

"Het voetbal dat we spelen onder Ancelotti is totaal anders. We droppen veel hoge ballen in de zestien en met mijn gestalte is dat nu niet bepaald een cadeau. Ik ben Peter Crouch niet hé", aldus Mertens bij Eleven

China?

Ondertussen blijven de insinuaties over een vertrek van Mertens aanhouden. Lange tijd circuleerde er een hardnekkig gerucht over een vertrek naar China, maar voorlopig gaat dat niet door. Al lijkt de kans wel steeds groter te worden dat Napoli hem deze zomer van de hand wil doen. Mertens heeft in Italië nog een contract tot juni 2020. 

Europa League \\ Napoli
 
 
 
Reacties.