Keert Zidane terug naar Madrid? Real-voorzitter hing meteen na de pandoering tegen Ajax al aan de lijn


Foto: © photonews 06 maart 2019 23:16

Florentino Perez zit met de handen in het haar. Sinds het vertrek van succescoach Zinedine Zidane zitten de Madrilenen in een serieuze dip. Meteen na de uitschakeling tegen Ajax wilde Perez de Fransman opnieuw aanstellen als T1 in de Spaans hoofdstad.

Zinedine Zidane kreeg woensdagochtend telefoon van Florentino Perez. De Real-voorzitter stelde de Fransman voor om opnieuw hoofdcoach te worden bij de Koninklijke. Dat beweert althans voormalig Real-preses Ramon Calderon bij BBC Radio

"Ik weet dat de voorzitter vanochtend naar Zidane heeft gebeld om hem terug aan te stellen als trainer. Maar hij zei dat het niet voor nu zal zijn. Zinedine liet wel de optie open om eventueel in juni terug te keren", aldus Calderon. 

Mourinho

Verder gaf Calderon ook kritiek op huidig voorzitter Florentino Perez. "Het is door zijn grillige buien dat we nu in deze situatie zitten. Hij wil Mourinho al lang terug naar Madrid halen maar wat is daar de bedoeling van? Ik zie daar echt het nut niet van. Het verschil tussen Zidane en Mourinho is immers hemelsbreed."

"Welke beslissing er nu ook genomen wordt, het is sowieso de foute. Ik denk dat het beter is om te wachten tot het einde van het seizoen om een nieuwe coach te halen. Maar dan zullen we wel drie maanden met de kritiek en woede van de fans moeten leven", besluit de voormalig Real-voorzitter.

Champions League \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.