Solskjaer definitief naar Man Utd? Zijn 'ex-club' weigert en verwacht hem terug

06 maart 2019 16:26

Ole Gunnar Solskjaer levert puik werk bij Manchester United. Het zou hem een contract van lange duur kunnen opleveren na zijn job als interim-trainer. Maar Molde, de Noorse club vanwaar Solskjaer komt, wil daar niet van weten.

De Noor weet nog altijd niet wat zijn toekomst hem zal brengen, zo gaf hij te kennen aan het Noorse medium Fotbalklubben. "Ik weet er het fijne niet van hoe het juist in elkaar zit. Ik denk dat mijn contract bij Molde verlopen is en ik enkel gelinkt ben aan United. Ze zouden mij een nieuw contract moeten aanbieden opdat ik zou terugkeren."

Solskjaer zal terugkeren naar Molde volgende zomer

De CEO van Molde heeft langs zijn kant klaar en duidelijk gereageerd. "Voor Kerstmis hebben we met Solskjaer een nieuwe verbintenis gesloten tot 2021. Vervolgens tekende hij een tijdelijke deal bij Manchester, maar in de zomer zal hij terugkeren."

Volgens Skysports is deze situatie niet mogelijk. Een manager kan niet bij twee ploegen tegelijkertijd onder contract staan. Molde zal hoogstwaarschijnlijk genoegen moeten nemen met een financiële compensatie als Man Utd beslist om met Solskjaer verder in zee te gaan.

Sam Suttels

Champions League \\ Manchester United \\ PSG
 
 
Reacties.