Extra pijnlijk voor Ramos: Madrileense captain werd gevolgd door cameraploeg voor eigen documentaire

06 maart 2019 16:57

Alsof het nog niet erg genoeg was voor Sergio Ramos. De kapitein van Real Madrid keek geschorst toe tijdens de pandoering tegen Ajax nadat hij in de heenmatch met opzet geel pakte. Woensdag liet hij zich dan ook nog eens volgen door een cameraploeg.

Sergio Ramos: je bent voor hem of je bent tegen hem. Maar wat je niet kan ontkennen is dat de 32-jarige verdediger een onmisbare speler is voor Real Madrid. Tegen Ajax werd dat voor de Koninklijke nog maar eens pijnlijk duidelijk.

Eigen docu

Ramos miste de return tegen Ajax na een opzettelijke gele kaart. De Spanjaarde meende dat zijn club hem in eigen huis wel kon missen tegen de Nederlanders. Was dat even verkeerd gedacht. En alsof de nederlaag nog niet genoeg was voor Real en Ramos: de Spanjaard werd gevolgd door een cameraploeg voor zijn eigen documentaire.

In zijn gepersonaliseerde box hingen posters van Ramos en  een groot spandoek met SR4 op. Voor de wedstrijd jutte Ramos de fans van Real nog eens op. Alles werd vastgelegd op beeld, in de zomer verschijnt er immers een documentaire op Amazon over de aanvoerder van Real Madrid. 

Alles leek aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken voor Real, Ramos én de documentaire. Maar daar dacht een fris en sterk spelend Ajax duidelijk helemaal anders over. 

Lode Nuyts

Champions League \\ Ajax \\ Real Madrid
 
 
Reacties.