De zin in play-off 1 is waanzinnig groot bij Antwerp (en zijn fans): overrompeling en stormloop voor tickets zorgt voor lange online wachtrijen

07 maart 2019 19:52

Royal Antwerp FC is sinds afgelopen weekend zeker van play-off 1, want het kan niet meer uit de top-6 vallen door het onderlinge duel dat nog volgt tussen STVV en AA Gent. En de slapende reus is nu echt helemaal wakker.

Vanaf donderdag konden namelijk abonnementen worden gekocht voor play-off 1 en de aanschaf van die abonnementen door de abonneehouders ging als een tierelier.

Bij Antwerp hadden ze er alles aan gedaan om de verkoop zo goed mogelijk te stroomlijnen, maar de ongelooflijk waanzinnige toeloop - meer dan 2000 mensen verlengden hun abonnement in het eerste uur - overtrof de stoutste verwachtingen.

Overrompeling

"Het is natuurlijk vervelend dat onze fans moesten wachten. Maar tegelijk stonden we met verbijstering te kijken naar die overrompeling. Ongelooflijk hoe onze supporters zo gebrand zijn op die play-offs. Dan besef je als club nog maar eens waarom we zo hard gestreden hebben", klinkt het in een persbericht.

De abonneehouders hebben nog tot 25 maart om hun abonnement voor play-off 1 vast te leggen, daarna gaan de tickets in de vrije verkoop. Of we volle huizen krijgen op Den Bosuil in de eindstrijd? Het zou zomaar kunnen ...

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.