Daar is Lukaku weer: spits geeft in uitgelekt filmpje PSG de volle laag

08 maart 2019 13:55

Romelu Lukaku die niet kan scoren tegen topploegen? Dat kan voortaan ook de prullenmand in na zijn glansprestatie tegen PSG. Met twee doelpunten loodste hij United naar de volgende ronde en dat deed de spits zichtbaar deugd.

Romelu Lukaku is in zijn nopjes. Onze landgenoot speelde een belangrijke rol in de kwalificatie van de Red Devils ten koste van PSG. Op Twitter lekte een filmpje uit waarin Lukaku stevig uithaalde. Ondertussen is het filmpje wel al opnieuw verwijderd. "Jullie supporters hebben me genoeg beledigd. Het bleef maar komen: belediging na belediging... Jullie hebben verdiend wat wij jullie gegeven hebben", aldus Big Rom in het filmpje. 

Remontada 

Lukaku kwam ook nog eens terug op de knappe ommekeer van United. "Iedereen heeft het over de remontada van Barcelona. Maar wij zijn de koningen van de remontada's en niet Barça", lachte onze landgenoot nog. Even ter info: de Blaugrana gingen met 4-0 verliezen in het Parc des Princes waarna ze alsnog doorgingen na een historische 6-1 zege in Camp Nou. 

Champions League \\ Manchester United \\ PSG
 
 
 
Reacties.