Koninklijke ambras in Madrid: aanvoerder clasht met voorzitter en nieuwe coach zorgt al voor controverse

08 maart 2019 06:44

't Zit er bovenarms op bij Real Madrid: de trainer zit op de wip, de niet al te populaire José Mourinho staat op het punt over te nemen en tussen de spelers en de voorzitter is het ook niet allemaal koek en ei. Het kwam zelfs tot een aanvaring met kapitein Sergio Ramos.

Na de verloren wedstrijd tegen Ajax (1-4) gingen de poppetjes aan het dansen, weet de Spaanse media. Voorzitter Florentino Pérez stond de spelers aan de kleedkamer op te wachten om hen de mantel uit te vegen. Hij verweet hen een gebrek aan mentaliteit, waarop kapitein Sergio Ramos - geschorst voor de wedstrijd na een bewuste gele kaart - repliceerde.

Hij zou gezegd hebben dat het bestuur ook zijn werk niet gedaan heeft en dat de kleedkamer had aangedrongen op een vervanger voor Cristiano Ronaldo, maar dat die er niet gekomen is. De aanvoerder zou zelfs geroepen hebben dat hij weg wil. 

Het zal er niet beter op worden als het nieuws dat José Mourinho vanaf maandag de nieuwe coach is van de Koninklijke echt klopt. Ramos en Mourinho zijn immers niet de beste vrienden na de eerste doortocht van The Special One bij Real.

Johan Walckiers

La Liga \\ Real Madrid
 
 
Reacties.