Courtois kent nu verschil tussen Madrid en Londen: paparazzi volgen hem overal

08 maart 2019 08:59

Thibaut Courtois die zijn 'cool' verloor en een object wierp naar een auto van een paparazzi... Dat zijn we niet van hem gewend. Blijkbaar is het in Madrid een pak erger met de roddelpers dan in Engeland.

Courtois behoudt normaal gezien in alle omstandigheden zijn kalmte, maar toen hij zag dat er fotografen opgesteld stonden aan de school van zijn kinderen ging hij door het lint. Eén van de fotografen belde na het incident de politie, maar de paparazzo besloot achteraf toch geen klacht in te dienen, weet HLN.

Courtois ontkende de feiten ook niet toen hij erop aangesproken werd door de politie en excuseerde zich voor zijn uitbarsting. De politie toonde begrip voor de situatie en er werd geen gevolg aan gegeven. Maar het verhaal lekte toch uit en werd door de wereldpers overgenomen. 

Courtois is sappig nieuws in Madrid, waar hij ook al gespot werd met Alba Carrillo, de ex van tennisser Feliciano Lopez. De paparazzi smullen ervan en volgen hem nu overal, wat danig op zijn zenuwen werkt, want in Londen gebeurde dat amper.

Redactie

La Liga \\ Real Madrid
 
 
Reacties.