KVM'er doet nog schepje op rivaliteit met Beerschot Wilrijk: "Maes zou zich beter bij voetballen houden"


Foto: © photonews 09 maart 2019 15:12

Historisch gezien zijn Beerschot Wilrijk en KV Mechelen geen grote rivalen. Maar dit seizoen is er door de spannende ontwikkeling in 1B toch wrijving ontstaan. Leest u maar onderstaande quotes van KVM-middenvelder Joachim Van Damme.

Van Damme was dit seizoen een doelwit van fans en ook spelers van Beerschot Wilrijk. "Ik denk niet dat Beerschot-Wilrijk en KV van nature grote rivalen zijn. Maar na het losbarsten van het voetbalschandaal kwamen ze hier meteen onder voorbehoud spelen... Ze focussen te veel op oorlogsvoering buiten het voetbal. Ze zeggen vaak dat zij beter zijn dan KV Mechelen. Tja", zucht hij in HLN.

In de gemengde elftallen voor de match van vanavond zetten verschillende mensen Van Damme en Alexander Maes op het middenveld. En laten die twee er nu net een extra rivaliteit van gemaakt hebben.

"Ik heb geen problemen met Maes. Al heeft hij dit seizoen al met modder gegooid naar mij - in mijn ogen onterecht. Hij had het onder andere over mijn 'domme gele kaarten'. Dat vind ik niet nodig. Maar goed, iedereen benadert een wedstrijd zoals hij dat wil. Ja, Maes kan voetballen. Maar hij zou het daar beter bij houden."

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.