Knotsgek! Evra haalt uit naar ex-ploegmaat die kritiek op hem had voor viering bij PSG: "Zoon van een lek condoom" en "Ik sla op je gezicht"

09 maart 2019 15:31

Patrice Evra is een 'speciaal manneke'... Dat is het minste wat je over de (ex-?)voetballer kan zeggen die tegenwoordig vooral in het nieuws komt door zijn acties op sociale media. Hij was wel in het stadion om de stuntzege van Manchester United in Parijs te zien.

zijn vreugde na de overwinning werd wel niet door iedereen gesmaakt. Hij vierde uitbundig met Paul Pogba, die een schorsingsdag uitzat, op de tribunes van het Parc des Princes. Jérôme Rothen, die ooit nog met Evra samenspeelde bij Monaco, vond het ongepast.

"Hoe durf je om op de eretribune van het Parc des Princes op zo'n manier te juichen, voor het oog van de PSG-fans?", aldus de Fransman in The Sun. "Vier de overwinning in de kleedkamer van United, maar toon respect voor de mensen in het stadion en spring niet rond uit leedvermaak. Heb respect voor de mensen die betalen voor zulke wedstrijden."

Je bent echt boos, nietwaar, blondje?

De woorden van zijn ex-ploegmaat werden natuurlijk aan hem voorgelegd. "Ik heb me laten vertellen dat Jérôme lelijke dingen over me gezegd heeft. Ik geloofde het niet, totdat iemand me de video liet zien", zegt hij bij ESPN. "Jij, zoon van een lek condoom… Sorry, ik bedoel meneer Rothen. Je bent echt boos, nietwaar, blondje? De volgende keer dat ik je zie, sla ik je in je gezicht. Dit zijn geen loze bedreigingen: je zult zien wat gebeurt als we elkaar uiteindelijk zien."

"Je bent het verleden snel vergeten. Jij was sowieso altijd al een salty prick. Ik herinner me dat L'Équipe jou ooit na een wedstrijd als rapportcijfer een 5 gaf, terwijl de overige spelers van onze ploeg een 7 kregen. Je was zo paranoïde dat je de journalist opbelde en hem vroeg waarom hij dat had gedaan. Piece of sh… Stop met het verspreiden van leugens. Wees voorzichtig, want vroeg of laat zullen onze paden elkaar kruisen. Daar ben ik van overtuigd."

Premier League \\ Ligue 1 \\ Champions League \\ Manchester United \\ PSG
 
 
 
Reacties.