Niets is onmogelijk volgens Stijn Vreven: "Opnieuw getoond dat we onze voet naast die van KV Mechelen kunnen zetten"


Foto: © photonews 09 maart 2019 23:57

Beerschot Wilrijk werkte déél van de finalewedstrijden voor promotie naar 1A meer dan een halfuur met zijn tienen af. Stijn Vreven was achteraf dan ook trots op zijn spelers na het scoreloos gelijkspel tegen KV Mechelen.

De tweede helft was eigenlijk een maat voor niets, doelkansen waren vooral voor de pauze te bewonderen. "Ik ben het eens met mijn collega dat Mechelen scherper begon", deelde Vreven de mening van Vrancken. "Mechelen had overwicht en was dominant. Ze kregen twee goede kansen, waaronder de kopbal van Van Damme die nipt voorlangs ging."

"Daarna was de partij meer in evenwicht, omdat we meer lef toonden. Op het einde van de eerste helft kregen wij nog twee fantastische kansen. Chapeau aan hun doelman", deelde de Limburger een pluim uit aan Verrips. "Het waren twee ongelofelijke reddingen."

Rode kaart

De tweede helft was een moeilijk gegeven voor de Mannekes. "We kwamen heel snel met tien te staan. Die rode kaart? Ik heb het niet goed gezien. Maar ik hoor dat vooral de eerste gele kaart erg licht was. Het is wat het is", relativeerde Vreven. "We zijn niet in de problemen gekomen, maar het is natuurlijk bijzonder jammer dat we Van den Bergh missen voor de terugmatch." 

'Geen topresultaat'

"Ik ben erg trots op de manier waarop we gespeeld hebben. Zonder heel veel kansen te creëren hebben we gewoon een prima partij gespeeld. 0-0 is zeker geen topresultaat, maar het is wel een goed resultaat."

"We hebben nog 95 heel zware minuten voor de boeg, maar niets is onmogelijk. We hebben opnieuw laten zien dat we onze voet naast die van Mechelen kunnen zetten. Het wordt kantje boordje, maar we gaan er nog één keer vol voor", besluit Vreven. 

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.