Wouter Vrancken (KV Mechelen) niet ontevreden: "Gelijkspel in heenwedstrijd is zeker niet slecht"


Foto: © photonews 09 maart 2019 23:31

De vorige persconferentie na Beerschot Wilrijk-KV Mechelen leverde spektakel op tussen rivaliserende coaches Stijn Vreven en Wouter Vrancken. Na de billijke puntendeling in de eerste finalematch stapte de KVM-coach niet vroegtijdig op.

Beste vrienden zullen Vreven en Vrancken niet worden, maar na deel één van de finalewedstrijden ging het er vriendelijker aan toe dan enkele weken geleden. "We hadden in het begin van de match enkele kansen om te scoren. Dat had ideaal geweest", blikte Vrancken terug op de match. "Maar dan kwam Beerschot Wilrijk beter in de match", gaf hij grif toe. 

"Het was een wedstrijd die goed op en neer ging. Beide ploegen wilden scoren, maar dat lukte niet. Tijdens de rust heb ik een beetje bijgestuurd. En na de pauze hebben we eigenlijk niets meer weggegeven."

Meer rust

Nochtans speelde Malinwa meer dan een halfuur met een mannetje meer op het veld. "We hadden meer rust moeten inbouwen", vond Vrancken. "We waren niet zuiver genoeg in de omschakeling. Ik kan het de jongens niet kwalijk nemen, want op dit veld is het moeilijk om goed voetbal te spelen."

Vrancken hield dan ook een gemengde gevoelens over aan de 0-0. "Zeker door de laatste 20 minuten. Al is een gelijkspel in de heenwedstrijd zeker niet slecht", besloot hij. 

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.