Gemiste kans voor Anderlecht? "Suarez was met plezier teruggekomen! Zelfs zijn badhanddoeken zijn nog paars"

10 maart 2019 16:10

Matias Suarez is ietwat verrassend Argentijns international geworden. Een droom die uitkomt voor de 30-jarige ex-speler van Anderlecht. Er was even sprake dat Suarez terug zou keren naar paars-wit nu er een nieuw bewind bij de club zit, maar dat ging niet door. Nochtans stond hij ervoor open.

Dat zegt alvast Dimitri De Laet, die de verrichtingen van Suarez in Argentinië op de voet volgt. “Moest Anderlecht hem aan het begin van dit seizoen de mogelijkheid hebben geboden om terug te keren, denk ik dat hij daar met veel plezier op was ingegaan", vertelt hij bij Sporza. "Zijn hart is nog altijd paars, een stom voorbeeld daarvan zijn zijn bandhanddoeken. Zelfs daarop prijkt nog altijd het logo van Anderlecht."

En over zijn niveau hadden ze niet moeten twijfelen. "Mati zou nog makkelijk in België meekunnen, daar twijfel ik geen seconde aan. De verdedigers van de Jupiler Pro League zijn miniemen in vergelijking met wat daar in Argentinië rondloopt. Hij heeft daar trouwens onlangs nog een doelpunt gemaakt zoals er niet veel in onze competitie dat zouden kunnen."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ River Plate
 
 
 
Reacties.