Axel Witsel: "Zulke fantastische supporters maakte ik nooit eerder mee"


Foto: © photonews 10 maart 2019 18:34

Wat een fantastische strijd in de Bundesliga: Bayern en Dortmund lossen elkaar voor geen millimeter. Axel Witsel gelooft nog steeds in een eerste Bundesliga-titel met zijn Dortmund.

Dortmund beleefde zaterdag een moeilijk namiddagje tegen Stuttgart. Borussia kon pas in de slotfase afstand nemen van de bezoekers. Alcacer en Pulisic klaarden diep in de tweede helft de klus. Na de partij onderstreepte Witsel het belang van de twaalfde man. 

"Het was heel belangrijk om opnieuw met de zege aan te knopen. Op die manier blijven we in het spoor van Bayern. Het weer speelde vanmiddag wel een grote rol, het was onmogelijk te voorspellen welke richting de bal zou uitgaan. Maar uiteindelijk hebben we ons werk toch gedaan", aldus Witsel op de website van zijn club. 

Thanks fans

"De fans hebben ons een ontzettende boost gegeven. Wat er ook gebeurt, de fans staan hier steeds achter hun ploeg. Ik heb nooit eerder zulke fantastische supporters meegemaakt in mijn carrière. Het is zo speciaal om voor die Gelbe Wand te spelen", besluit de nieuwe chouchou van het Signal Iduna Park. 

Bundesliga \\ Borussia Dortmund \\ VFB Stuttgart
 
 
 
Reacties.