Simao tevreden met eerste minuten op de Bosuil, maar: "Ik ben zeker dat ik beter kan"

10 maart 2019 22:02

David Simao maakte zijn debuut op de Bosuil. De middenvelder mocht voor het eerst aan de wedstrijd beginnen, maar een succes werd het niet echt voor de Portugees. Antwerp verloor thuis van Charleroi met 1-2.

Na de wedstrijd kregen we niet echt een teleurgestelde Simao aan het woord. "Het was zeker niet onze beste wedstrijd. Charleroi is een sterk team en wij kwamen aan de aftrap met enkele spelers met weinig speelminuten. Dat maakt het niet gemakkelijker, maar we moeten het niet als excuus  gebruiken. Het was niet goed."

Dat is nu eenmaal voetbal

"Het was ook voor mij al lang geleden dat ik nog eens mocht starten. Het was zeker niet simpel om aan de aftrap te verschijnen. Het niveau is best wel hoog in deze competitie. Ik ben niet echt ontevreden, maar ik ben zeker dat ik nog veel beter kan. Toch deed het deugd om nu eens echt deel uit te maken van het team."

"De fans zijn hier fantastisch. We wilden hen de overwinning geven, maar dat is niet gelukt. Als die penalty van Lior (Refaelov) binnen gaat, krijgen we waarschijnlijk een heel andere wedstrijd. Aan de andere kant valt het doelpunt dan wel. Dat is nu eenmaal voetbal. Soms win je en soms verlies je." 

Dirk Pieters

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Charleroi
 
 
Reacties.