Gent-huurling doet van zich spreken: "Wie weet halen we nog Europa"

10 maart 2019 21:18

De fans van zijn huidige ploeg zaten er al even op te wachten, maar hij heeft nu ook echt zijn rekening geopend: de treffer van Franko Andrijasevic hielp Waasland-Beveren aan een punt tegen Zulte Waregem. De huurling van AA Gent geeft nog geen uitgebluste indruk en koestert ambitie voor play-off 2.

De Kroaat was zelf maar al te blij dat hij op het scorebord kwam. "Het is al vijf à zes matchen dat ik hoopte op mijn eerste goal. Ik geef altijd het maximum. Soms lukt het en soms lukt het niet. De doelpunten mochten misschien wel wat vroeger komen. Het is niet simpel als je anderhalf jaar bijna niet speelt en gewoon iemand nodig hebt die je vertrouwen geeft", verwijst hij naar de club die nog eigenaar van hem is.

We verdienen om veel hoger te staan - Franko Andrijasevic

In zijn nieuwe omgeving is er meer mogelijk dan er tot dusver is uitgekomen, meent Andrijasevic. "Dit is een team met kwaliteiten. Oké, we staan vijftiende, maar we verdienen om veel hoger te staan. Het lijkt soms niet echt. Zeker als ik zie hoe sommige andere ploegen spelen."

Er staat nog een verplaatsing naar Luik op het programma en nadien maakt Waasland-Beveren zich op voor play-off 2. "We zijn profs en gaan tot het einde met veel motivatie blijven spelen. En waarom niet als eerste eindigen in onze groep? Wie weet halen we nog Europa. Al is het wel het beste om het stap voor stap te bekijken."

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem \\ SK Beveren
 
 
Reacties.