? Coach van Youri Tielemans krijgt wel heel domme inbrekers over de vloer

10 maart 2019 17:38

Youri Tielemans vindt goed zijn draai in Engeland. Zijn nieuwe trainer Brendan Rodgers, in het verleden bij onder meer Liverpool aan de slag, vergaat het net iets minder goed. Rodgers kreeg inbrekers over de vloer, maar zij bleken niet meteen de slimsten.

Enkele dagen geleden kreeg Brendan Rodgers dieven over de vloer. Dat is natuurlijk nooit leuk maar voor Rodgers viel het al bij al nog goed mee. De dieven waren schijnbaar zo onder de indruk van de huwelijksfoto dat een van hen besloot een selfie te nemen bij het portret. Die selfie circuleerde de laatste dagen vlotjes op het net, natuurlijk een godsgeschenk voor de speurders. 

De ex-coach van Liverpool was op het moment van de inbraak niet thuis. Zijn vrouw en stiefdochter waren wel aanwezig en verstopten zich in een van de badkamers. De dieven gingen uiteindelijk op de vlucht toen het alarm ten huize Rodgers afging. De Schot is nog maar pas aan de slag bij het Leicester City van Youri Tielemans, zaterdag won het team met 3-1 van Fulham.  

Premier League \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.