? Mirallas kruipt in de rol van aangever en Mertens en co staan door draw al 18 punten achter op Juventus

10 maart 2019 22:46

In de Serie A stonden er zondagavond nog twee partijen op het programma. Met dries Mertens en Kevin Mirallas kwamen er twee Belgen in actie. De twee partijen eindigden op 1-1.

Om 18u was het de beurt aan Dries Mertens en zijn kompanen van Napoli. De Rode Duivel werd naast Insigne in de aanval gedropt en het was ook zijn spitsbroeder die scoorde. In de 86e minuut wiste hij de openingsgoal van Berardi uit. Sassuolo - Napoli: 1-1.

Later op de avond gaf Fiorentina Lazio Roma partij in Firenze. Immobile bracht de bezoekers op voorsprong met een knal van buiten de grote rechthoek. Mirallas kreeg van zijn coach heel de tweede helft om als invaller het tij te keren en slaagde daar ook deels in. Iets na het uur bediende hij Muriel die de 1-1 eindstand vastlegde.