Prychynenko duidelijk na gelijkspel tegen KV Mechelen: "Ben zeker dat we daar gaan scoren"

10 maart 2019 19:56

Beerschot Wilrijk en KV Mechelen maakten er zaterdagavond een aangenaam kijkstuk van. Leuk voetbal, wel wat kansen en vooral veel spanning en strijd. Alles ligt nog open voor de terugwedstrijd. Het geloof is er nog duidelijk bij beide ploegen.

Na de wedstrijd waren alle spelers het er over eens. Alles ligt open en alles kan nog voor beide ploegen. Ook Denis Prychynenko zit nog vol vertrouwen voor de terugwedstrijd. "0-0 is zeker geen slecht resultaat. Het is jammer dat we niet konden scoren, maar die rode kaart maakte het niet gemakkelijker", aldus de verdediger.

Ben zeker dat we gaan scoren

Voor de terugwedstrijd kan Beerschot Wilrijk niet rekenen op Jan Van Den Bergh. "We hebben een goede bank en zullen dit zeker opvangen. Natuurlijk is het wel jammer dat hij de terugwedstrijd mist. Het zal sowieso niet gemakkelijk worden."

De sfeer in zo'n finalematchen is fantastisch en dat was nu op het Kiel ook. "Dat hebben we nodig, zo'n sfeer. Daar doe je het voor."

De opdracht is duidelijk voor de return: een doelpunt maken. "KV Mechelen is een goede ploeg, maar het is zeker niet onmogelijk. We slikten geen tegentreffer én dat is belangrijk.  Ik ben er zeker van dat we daar wel gaan scoren."

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.