Storm zorgt voor chaos in het land, wat met het voetbal?

10 maart 2019 16:44

Een storm raast over België, waarbij vooral de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerp getroffen lijken te zijn. Welke repercussies heeft dat voor het voetbal?

De Zoo van Antwerpen en Planckendael werden ontruimd, overal in het land waren er problemen met omgewaaide bomen en het treinverkeer in Oost- en West-Vlaanderen ligt al enkele uren compleet stil.

Het is chaos in ons land, maar 'the show must go on' en in het voetbal lijkt er voorlopig dan ook geen reden tot uitstellen of afstellen van wedstrijden.

(Voorlopig) geen afgelastingen

Midden in de storm stonden diverse provinciale wedstrijden gewoon op het programma, de wedstrijden in de Jupiler Pro League om 18 uur gaan tot op heden ook nog door.

De Buffalo's geven alvast de raad om vroeg genoeg naar het stadion te vertrekken om zeker op tijd te zijn voor het duel met KV Oostende:

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.