Beerschot Wilrijk-aanvaller vindt net op tijd goede vorm terug: "Na zaterdag als ploeg geen schrik van Mechelen"


Foto: © photonews 11 maart 2019 06:46

Het belooft zaterdag na de 0-0 op het Kiel een spannende finale te worden tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk. Na een moeilijke periode en enkele mindere matchen leek aanvaller Dante Vanzeir in deel één van de finalematchen opnieuw de oude te zijn.

Vanzeir is zelf de eerste om toe te geven dat het de afgelopen weken niet altijd heel goed liep. "Het was gewoon een iets mindere periode", bekende het jeugdproduct van KRC Genk. "In Tubeke (1-3 zege op 3 februari, nvdr) was ik wel belangrijk, maar ik zat niet goed in de match. Ik had enkele mindere wedstrijden, maar de laatste matchen heb ik toch getoond dat ik opnieuw in vorm ben."

Over de billijke 0-0 toonden de meeste spelers van beide teams zich best tevreden. "Na de heenmatch hebben we als ploeg geen schrik van KV Mechelen. We voetbalden bij momenten erg goed, ondanks het feit dat ze erg verdedigend voor de dag kwamen."

"Wij hebben spelers om hen pijn te doen in de rug"

"Ik ben benieuwd naar volgende week. Wij hebben spelers om hen pijn te doen in de rug. We gaan in Mechelen ruimte krijgen. Het vertrouwen in een goede afloop is dan ook groot. Ik zou niet weten waarom dat anders zou zijn. We hebben hard gewerkt en zijn al een lange reeks ongeslagen. Ik schat de kansen dan ook fifty-fifty in."

"Details en efficiëntie zullen het verschil maken. Dat is nu eenmaal eigen aan finales", zegt Vanzeir. "Met Beerschot Wilrijk promoveren zou de kers op de taart zijn na een toch al geslaagd seizoen. We gaan er alles aan doen om dat te doen lukken."

1e klasse B \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.