C. Ronaldo heeft de hoop nog niet opgegeven: "We hebben een speciale avond nodig tegen Atlético"


Foto: © photonews 11 maart 2019 10:15

Cristiano Ronaldo en Juventus staan dinsdag voor een schier onmogelijke opdracht. Ze moeten een 2-0 achterstand ophalen uit de heenwedstrijd tegen een van de beste verdedigende ploegen op aarde.

Cristiano Ronaldo zou zichzelf niet zijn moest hij niet meer geloven in een miraculeuze ommekeer in de terugmatch van de 1/8 finales van de Champions League. "Maak je klaar voor een remonte", zei hij vastberaden in aanloop naar het treffen met Atlético Madrid aanstaande dinsdag.

"Natuurlijk is het nog mogelijk. We hebben er vertrouwen in en het geloof is er nog steeds. De fans kunnen erg belangrijk zijn, want ze kunnen een fantastische sfeer scheppen in het stadion. Ze moeten positief blijven. We zullen een speciale avond nodig hebben tegen Atlético."

CR7 werd alvast gespaard voor het treffen met de Madrilenen. De Portugees werd 90 minuten aan de kant gelaten tijdens de met 4-1 gewonnen match tegen Udinese. Bovendien zou een comeback in de lijn liggen van de Champions League-resultaten van vorige week.

Toen boog Ajax een 1-2 verlies om in een ruime zege en dat dan nog op het veld van drievoudig titelverdediger Real Madrid. Ook Porto verloor in de heenmatch en bekert verder, hetzelfde geldt voor Manchester United dat ten dode was opgeschreven na het verlies in de heenmatch tegen PSG.

Champions League \\ Juventus \\ Atlético Madrid
 
 
 
Reacties.