Gewaagde uitspraak: "Als Standard op zijn best is, denk ik niet dat er iets aan te doen is"

11 maart 2019 19:13

Standard en Anderlecht verzekerden zich gisteren van play-off 1. Standard ging winnen met 1-2 van Cercle Brugge, waardoor het zeker bij de eerste zes eindigt.

Obbi Oularé was vandaag te gast in het praatprogramma VISTA!, waar ze terugkwamen op de 1-2 overwinning tegen Cercle.

“Als Standard op zijn best is, denk ik niet dat er iets aan te doen is. Maar ze vallen altijd wel terug en dat frustreert Preud’homme”, aldus Stephan Keygnaert, de chef voetbal van Het Laatste Nieuws.

Oularé pikte daarop in. “Dat besef is er zeker bij de spelers. Op Sclessin kunnen we altijd wel wat meer, met de steun van ons publiek ook. Natuurlijk zullen we er alles aan doen om het de komende matchen beter te doen buitenshuis.”

Opnieuw herenigd met Preud'homme

De spits liet zich ook uit over de hernieuwde samenwerking met Preud'homme. “Hij werkt hier alleszins op dezelfde manier. Preud’homme wil elke match winnen en als dat niet lukt, is hij niet blij.

Tijdens mijn tijd in Brugge hebben we af en toe wel in de clinch gelegen. Ik was jong en wilde alles spelen, terwijl de trainer besefte dat dat niet altijd mogelijk was. Hij zat ook vaak achter mijn veren, dat vond ik niet altijd even leuk, maar achteraf besefte ik dat hij dat deed omdat hij in me geloofde.”

Sam Suttels

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.