? Nóg een remontada! Maestro Ronaldo tilt Juventus met hattrick op en over Atlético Madrid


Foto: © photonews 12 maart 2019 22:57

De Champions League is gelijk aan remontadas! Vorige week waren er al Ajax, Manchester United en Porto, maar nu is er ook Juventus. De Oude Dame haalde de 2-0 tegen Atlético Madrid alsnog op dankzij een loepzuivere hattrick van - wie anders? - Cristiano Ronaldo.

In de hele groepsronde had Ronaldo amper één keertje gescoord, maar op de cruciale momenten staat hij er toch weer. Dinsdagavond stal hij de show door Juventus eigenhandig naar de kwartfinale te loodsen.

Na vijf minuten trilden de netten al een eerste keer dankzij Chiellini, maar het feestje ging toen nog niet door omdat Ronaldo een fout op doelman Oblad had begaan. 'Ik doe het zelf wel', moet hij gedacht hebben.

Op het halfuur was het wél prijs. Goeie voorzet van Bernardeschi en met een ware dunk over Juanfran kopte Ronaldo de openingstreffer binnen. Na de rust deed hij het wéér met een kopbal op een voorzet van Cancelo, maar er moest wel doellijntechnologie aan te pas komen... Nét over de lijn. 2-0.

De verleningen waren al in zicht, maar dan kreeg Bernardeschi een tik in de zestien en de bal ging terecht op de stip. Wie mocht trappen? Cristiano Ronaldo, natuurlijk. Oblak op het verkeerde been en de 3-0 was een feit. Juve door, Atléti uitgeschakeld. CR7 nogmaals de grote held van de avond. 

Champions League \\ Juventus \\ Atlético Madrid
 
 
 
Reacties.