De Camargo na knieblessure: "Alles voor de bekerfinale" & "De groep zaterdag toespreken in de kleedkamer"

12 maart 2019 22:09

KV Mechelen moet zaterdag de promotie zien te verzekeren zónder topschutter Igor De Camargo. In de heenmatch tegen Beerschot Wilrijk viel hij uit - een partiële scheur in de mediale bank van de linkerknie - maar ook in de return wil hij nog een belangrijke rol spelen.

"De beelden toonden niet veel goeds", reageert De Camargo bij Gazet van Antwerpen. "Jammer. Want finales spelen, blijft iets uniek. Mijn doel is nu om de bekerfinale te ­halen. Ik ga er alles aan doen om erbij te zijn."

De revalidatietermijn voor zo'n blessure wordt geschat op zes tot acht weken, maar kan verschillen van speler tot speler. Een nieuwe evaluatie binnen twee weken moet meer duidelijkheid bieden.

Desondanks wil De Camargo zaterdag wél nog het team helpen voor de allesbepalende return tegen Beerschot Wilrijk. "Ik moet wat voorzichtig zijn met mijn knie, maar ik zal sowieso aanwezig zijn", zegt hij. "In de laatste thuismatch tegen Union was ik te laat om de groep voor de ­aftrap toe te spreken. Daar had ik spijt van. Nu wil ik er zijn als de groep in de kleedkamer toekomt."

1e klasse B \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.